Achternaam AbacabaMeer weten over de achternaam Abacaba is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abacaba in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abacaba leven.

De Abacaba achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abacaba, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abacaba zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abacaba

Bekijk kaart van de achternaam Abacaba

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abacaba ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abacaba draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abacaba die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abacaba vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abacaba zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abacaba onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abacaba in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abacaba hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abacaba in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abacaba de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abacaba een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abacaba stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abacaba.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abacaba hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abacaba maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abacaba veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abacaba, zoals we kunnen zien.

 1. Abusaba
 2. Abigaba
 3. Abasova
 4. Abazova
 5. Abashev
 6. Abasov
 7. Abbasova
 8. Apacible
 9. Abogabir
 10. Abuchaibe
 11. Abushaban
 12. Abzaev
 13. Avagbo
 14. Abugaber
 15. Abou kaba
 16. Abisaab
 17. Abichabki
 18. Abbasov
 19. Abspoel
 20. Avisbal
 21. Abishev
 22. Abisheva
 23. Abuseif
 24. Abuşov
 25. Abuşova
 26. Abişov
 27. Abişova
 28. Abykeev
 29. Abykeeva
 30. Abougabel
 31. Abuseef
 32. Abu kaf
 33. Abu sabit
 34. Abu sobha
 35. Abu jaber
 36. Abu osbah
 37. Abu shaban
 38. Abo kaff
 39. Aivazova
 40. Avocevou