Achternaam AbishevMeer weten over de achternaam Abishev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abishev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abishev leven.

De Abishev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abishev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abishev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abishev

Bekijk kaart van de achternaam Abishev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abishev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abishev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abishev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abishev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abishev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abishev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abishev in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (9980)
 2. Rusland Rusland (575)
 3. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (42)
 4. Oezbekistan Oezbekistan (27)
 5. Bulgarije Bulgarije (18)
 6. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (17)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (11)
 8. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 11. Armenië Armenië (1)
 12. Australië Australië (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Moldavië Moldavië (1)
 15. Maleisië Maleisië (1)
 16. Filipijnen Filipijnen (1)
 17. Zweden Zweden (1)
 18. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abishev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abishev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abishev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abishev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abishev. Dit komt doordat de achternaam Abishev vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abishev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abishev.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abishev hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abishev maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abishev, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abishev, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abishev met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abashev
 2. Abisheva
 3. Abasov
 4. Abzaev
 5. Abişov
 6. Abykeev
 7. Abuseef
 8. Abisaab
 9. Abasova
 10. Abbasov
 11. Abspoel
 12. Avisbal
 13. Abuseif
 14. Abusaba
 15. Abuşov
 16. Abişova
 17. Abykeeva
 18. Abigaba
 19. Abbasova
 20. Abushaban
 21. Abugaber
 22. Abuşova
 23. Aivazov
 24. Abu kaf
 25. Abu sbeih
 26. Abou cheb
 27. Apezov
 28. Abacaba
 29. Abichabki
 30. Abazova
 31. Apacible
 32. Abogabir
 33. Abuchaibe
 34. Avagbo
 35. Avocevou
 36. Abougabel
 37. Abuashvili
 38. Abbaspour
 39. Abu sabit
 40. Abu safieh