Achternaam AbbaspourMeer weten over de achternaam Abbaspour is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbaspour in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbaspour leven.

De Abbaspour achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbaspour, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbaspour zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbaspour

Bekijk kaart van de achternaam Abbaspour

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbaspour ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbaspour draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbaspour die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbaspour vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbaspour zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbaspour onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbaspour in de wereld

 1. Iran Iran (35435)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (76)
 3. Canada Canada (45)
 4. Engeland Engeland (18)
 5. Zweden Zweden (17)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (10)
 7. Noorwegen Noorwegen (8)
 8. Australië Australië (6)
 9. Duitsland Duitsland (5)
 10. België België (3)
 11. Wales Wales (3)
 12. Brazilië Brazilië (2)
 13. Denemarken Denemarken (2)
 14. Frankrijk Frankrijk (2)
 15. Nederland Nederland (2)
 16. Afghanistan Afghanistan (1)
 17. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 18. Zwitserland Zwitserland (1)
 19. Finland Finland (1)
 20. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 21. Irak Irak (1)
 22. Italië Italië (1)
 23. Maleisië Maleisië (1)
 24. Senegal Senegal (1)
 25. Thailand Thailand (1)
 26. Turkije Turkije (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbaspour hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbaspour in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbaspour de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbaspour een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbaspour enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbaspour stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaspour.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbaspour hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaspour maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbaspour, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbaspour, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbaspour met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abuasfour
 2. Abbasov
 3. Abbasova
 4. Abasov
 5. Abasova
 6. Abspoel
 7. Abashev
 8. Abazova
 9. Abishev
 10. Abisheva
 11. Abogabir
 12. Abuseif
 13. Abusaba
 14. Abzaev
 15. Avagbo
 16. Abugaber
 17. Abuşov
 18. Abuşova
 19. Abişov
 20. Abişova
 21. Avocevou
 22. Aivazov
 23. Abuseef
 24. Abuashvili
 25. Abu sabit
 26. Abu sobha
 27. Abu jaber
 28. Abu sbeih
 29. Abacaba
 30. Abisaab
 31. Aivazova
 32. Apacible
 33. Avisbal
 34. Abuchaibe
 35. Abushaban
 36. Abykeev
 37. Abykeeva
 38. Abougabel
 39. Ayebazibwe
 40. Abou kaba