Achternaam AbişovMeer weten over de achternaam Abişov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abişov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abişov leven.

De Abişov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abişov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abişov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abişov

Bekijk kaart van de achternaam Abişov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abişov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abişov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abişov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abişov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abişov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abişov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abişov in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5597)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abişov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abişov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abişov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abişov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abişov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abişov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abişov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abuşov
 2. Abişova
 3. Abuşova
 4. Abasov
 5. Abbasov
 6. Abishev
 7. Abashev
 8. Abasova
 9. Abbasova
 10. Abisheva
 11. Abzaev
 12. Abykeev
 13. Aivazov
 14. Abigaba
 15. Apezov
 16. Abisaab
 17. Abazova
 18. Abspoel
 19. Avisbal
 20. Abuseif
 21. Abusaba
 22. Avagbo
 23. Abykeeva
 24. Abuseef
 25. Abu kaf
 26. Abacaba
 27. Abezivanov
 28. Aivazova
 29. Abogabir
 30. Abugaber
 31. Avocevou
 32. Abbaspour
 33. Abu sobha
 34. Abuasfour
 35. Abo kaff
 36. Abichabki
 37. Apacible
 38. Abuchaibe
 39. Abushaban
 40. Abougabel