Achternaam AbezivanovMeer weten over de achternaam Abezivanov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abezivanov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abezivanov leven.

De Abezivanov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abezivanov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abezivanov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abezivanov

Bekijk kaart van de achternaam Abezivanov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abezivanov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abezivanov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abezivanov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abezivanov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abezivanov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abezivanov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abezivanov in de wereld

 1. Rusland Rusland (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abezivanov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abezivanov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abezivanov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abezivanov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abezivanov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abezivanov.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abezivanov veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abezivanov, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abezivanov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abezivanov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abezivanov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aivazov
 2. Abasov
 3. Abbasov
 4. Abzaev
 5. Abişov
 6. Apezov
 7. Aivazova
 8. Abazova
 9. Abasova
 10. Abbasova
 11. Abishev
 12. Abuşov
 13. Abişova
 14. Abzhaparova
 15. Abigaba
 16. Abisaab
 17. Abashev
 18. Abisheva
 19. Abogabir
 20. Abuchaibe
 21. Abushaban
 22. Abusaba
 23. Avagbo
 24. Abugaber
 25. Abuşova
 26. Avocevou
 27. Abykeev
 28. Abykeeva
 29. Abougabel
 30. Abou kaba
 31. Abu kaf
 32. Abu sabit
 33. Abu jiaab
 34. Abu jaber
 35. Abu shaban
 36. Abacaba
 37. Abo kaff
 38. Abichabki
 39. Abspoel
 40. Apacible