Achternaam AbadioMeer weten over de achternaam Abadio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadio leven.

De Abadio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadio

Bekijk kaart van de achternaam Abadio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (2519)
 2. Guatemala Guatemala (30)
 3. Israël Israël (12)
 4. Peru Peru (5)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 7. Indonesië Indonesië (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)
 10. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadio. Dit komt doordat de achternaam Abadio vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadio veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadio, zoals we kunnen zien.

 1. Abadi
 2. Abadia
 3. Abadie
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abady
 8. Abaid
 9. Abaito
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbadi
 13. Abbadie
 14. Abdi
 15. Abdo
 16. Abdoo
 17. Abedi
 18. Abidi
 19. Abbado
 20. Abdii
 21. Avadi
 22. Abudi
 23. Abdiu
 24. Abait
 25. Abaidia
 26. Abdie
 27. Aabid
 28. Aabidi
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abbad
 34. Abbati
 35. Abd
 36. Abdou
 37. Abdow
 38. Abdu
 39. Abdy
 40. Abed