Achternaam AbbatiMeer weten over de achternaam Abbati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbati leven.

De Abbati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbati

Bekijk kaart van de achternaam Abbati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbati in de wereld

 1. Italië Italië (1610)
 2. Nigeria Nigeria (412)
 3. India India (151)
 4. Niger Niger (104)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (78)
 6. Frankrijk Frankrijk (72)
 7. Argentinië Argentinië (40)
 8. Brazilië Brazilië (36)
 9. Spanje Spanje (9)
 10. Venezuela Venezuela (9)
 11. Engeland Engeland (7)
 12. België België (3)
 13. Zwitserland Zwitserland (3)
 14. Iran Iran (3)
 15. Luxemburg Luxemburg (2)
 16. San Marino San Marino (2)
 17. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 18. Australië Australië (1)
 19. Canada Canada (1)
 20. Griekenland Griekenland (1)
 21. IJsland IJsland (1)
 22. Servië Servië (1)
 23. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbati hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbati maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbati, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbati, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbati met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abati
 2. Abbadi
 3. Abbate
 4. Abbiati
 5. Abiati
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abadi
 9. Abat
 10. Abata
 11. Abate
 12. Abato
 13. Abbad
 14. Abbadie
 15. Abbatoy
 16. Abbett
 17. Abbiate
 18. Abbitt
 19. Abbot
 20. Abbott
 21. Abeti
 22. Abtahi
 23. Ahbiti
 24. Avati
 25. Abbado
 26. Abouti
 27. Abbade
 28. Apati
 29. Abutti
 30. Abbet
 31. Aabidi
 32. Abad
 33. Abada
 34. Abade
 35. Abadia
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abady
 39. Abaid
 40. Abaito