Achternaam AbeteMeer weten over de achternaam Abete is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abete in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abete leven.

De Abete achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abete, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abete zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abete

Bekijk kaart van de achternaam Abete

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abete ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abete draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abete die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abete vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abete zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abete onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abete in de wereld

 1. Italië Italië (1022)
 2. Argentinië Argentinië (287)
 3. Spanje Spanje (214)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (183)
 5. Nigeria Nigeria (171)
 6. Kameroen Kameroen (62)
 7. Brazilië Brazilië (59)
 8. Oeganda Oeganda (43)
 9. Benin Benin (40)
 10. Uruguay Uruguay (35)
 11. Togo Togo (16)
 12. Venezuela Venezuela (13)
 13. Filipijnen Filipijnen (12)
 14. Ethiopië Ethiopië (9)
 15. Engeland Engeland (8)
 16. Duitsland Duitsland (3)
 17. Frankrijk Frankrijk (3)
 18. India India (3)
 19. Mexico Mexico (3)
 20. Australië Australië (2)
 21. België België (1)
 22. Zwitserland Zwitserland (1)
 23. Nederland Nederland (1)
 24. Slowakije Slowakije (1)
 25. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abete hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abete in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abete de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abete een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abete enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abete stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abete.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abete hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abete maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abete veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abete, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abete, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abete, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abete met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abate
 2. Abet
 3. Abeti
 4. Abade
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abati
 8. Abato
 9. Abbate
 10. Abbett
 11. Abed
 12. Abedi
 13. Abeeta
 14. Abeid
 15. Abeita
 16. Abeyta
 17. Abide
 18. Abieta
 19. Abito
 20. Abot
 21. Abott
 22. Abt
 23. Abut
 24. Abuta
 25. Apate
 26. Apeta
 27. Apte
 28. Avet
 29. Aveta
 30. Abatte
 31. Afeto
 32. Abeide
 33. Abeed
 34. Abde
 35. Abeit
 36. Abit
 37. Abta
 38. Aboyte
 39. Abutt
 40. Abbet