Achternaam AbeytaMeer weten over de achternaam Abeyta is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeyta in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeyta leven.

De Abeyta achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeyta, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeyta zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeyta

Bekijk kaart van de achternaam Abeyta

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeyta ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeyta draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeyta die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeyta vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeyta zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeyta onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeyta in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (7489)
 2. Mexico Mexico (32)
 3. Niger Niger (20)
 4. Engeland Engeland (6)
 5. Canada Canada (3)
 6. Ierland Ierland (2)
 7. Argentinië Argentinië (1)
 8. Brazilië Brazilië (1)
 9. Chili Chili (1)
 10. China China (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Italië Italië (1)
 13. Koeweit Koeweit (1)
 14. Panama Panama (1)
 15. Filipijnen Filipijnen (1)
 16. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeyta hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeyta in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeyta de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeyta een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeyta stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeyta.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeyta hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeyta maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeyta, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeyta, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeyta met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abeeta
 2. Abeita
 3. Abeytia
 4. Abeytua
 5. Abata
 6. Abeitua
 7. Abet
 8. Abete
 9. Abeti
 10. Abieta
 11. Abuta
 12. Apeta
 13. Abeitia
 14. Aveta
 15. Aboita
 16. Abeit
 17. Abta
 18. Aboyte
 19. Abouta
 20. Avetta
 21. Abada
 22. Abadia
 23. Abaida
 24. Abaito
 25. Abaitua
 26. Abat
 27. Abate
 28. Abati
 29. Abato
 30. Abbate
 31. Abbati
 32. Abbett
 33. Abbitt
 34. Abbot
 35. Abbott
 36. Abdy
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeid
 40. Abeidi