Achternaam AbitiaMeer weten over de achternaam Abitia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abitia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abitia leven.

De Abitia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abitia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abitia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abitia

Bekijk kaart van de achternaam Abitia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abitia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abitia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abitia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abitia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abitia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abitia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abitia in de wereld

 1. Mexico Mexico (1034)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (228)
 3. Oeganda Oeganda (76)
 4. Australië Australië (1)
 5. Canada Canada (1)
 6. Kameroen Kameroen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abitia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abitia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abitia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abitia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abitia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abitia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitia.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abitia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abitia, zoals we kunnen zien.

 1. Avitia
 2. Abeitia
 3. Abadia
 4. Abaitua
 5. Abata
 6. Abati
 7. Abeita
 8. Abeitua
 9. Abeti
 10. Abeytia
 11. Abiati
 12. Abida
 13. Abidi
 14. Abieta
 15. Abito
 16. Abuta
 17. Ahbiti
 18. Apoitia
 19. Apatia
 20. Avitua
 21. Aboita
 22. Avatia
 23. Abit
 24. Abaidia
 25. Abta
 26. Aabida
 27. Aabidi
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadie
 31. Abadio
 32. Abaid
 33. Abaida
 34. Abaito
 35. Abat
 36. Abate
 37. Abato
 38. Abbati
 39. Abbiati
 40. Abbitt