Achternaam AbeitiaMeer weten over de achternaam Abeitia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeitia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeitia leven.

De Abeitia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeitia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeitia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeitia

Bekijk kaart van de achternaam Abeitia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeitia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeitia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeitia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeitia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeitia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeitia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeitia in de wereld

 1. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeitia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeitia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeitia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeitia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeitia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeitia, zoals we kunnen zien.

 1. Abeita
 2. Abeitua
 3. Abeytia
 4. Abitia
 5. Abaitua
 6. Abeeta
 7. Abeidi
 8. Abeti
 9. Abeyta
 10. Abeytua
 11. Apoitia
 12. Avitia
 13. Aboita
 14. Abeit
 15. Abaidia
 16. Abadia
 17. Abaida
 18. Abaito
 19. Abata
 20. Abati
 21. Abbati
 22. Abbiati
 23. Abbitt
 24. Abedi
 25. Abeid
 26. Abet
 27. Abete
 28. Abiati
 29. Abida
 30. Abidi
 31. Abieta
 32. Abito
 33. Abuta
 34. Ahbiti
 35. Apeta
 36. Apoita
 37. Apaita
 38. Apatia
 39. Aveta
 40. Avitua