Achternaam AbeytiaMeer weten over de achternaam Abeytia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeytia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeytia leven.

De Abeytia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeytia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeytia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeytia

Bekijk kaart van de achternaam Abeytia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeytia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeytia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeytia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeytia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeytia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeytia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeytia in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (107)
 2. Mexico Mexico (19)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeytia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeytia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeytia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeytia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeytia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeytia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeytia, zoals we kunnen zien.

 1. Abeyta
 2. Abeytua
 3. Abeitia
 4. Abeeta
 5. Abeita
 6. Abeitua
 7. Abeti
 8. Abitia
 9. Abadia
 10. Abaitua
 11. Abata
 12. Abati
 13. Abbati
 14. Abedi
 15. Abeid
 16. Abeidi
 17. Abet
 18. Abete
 19. Abiati
 20. Abieta
 21. Abuta
 22. Apeta
 23. Apoitia
 24. Avitia
 25. Apatia
 26. Aveta
 27. Aboita
 28. Abeit
 29. Abouti
 30. Avatia
 31. Abaidia
 32. Abta
 33. Aboyte
 34. Abutti
 35. Abouta
 36. Avetta
 37. Abada
 38. Abadi
 39. Abadie
 40. Abadio