Achternaam AaboudMeer weten over de achternaam Aaboud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaboud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaboud leven.

De Aaboud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaboud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaboud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaboud

Bekijk kaart van de achternaam Aaboud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaboud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaboud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaboud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaboud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaboud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaboud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaboud in de wereld

 1. Marokko Marokko (749)
 2. Spanje Spanje (23)
 3. Engeland Engeland (3)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. België België (1)
 6. Algerije Algerije (1)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)
 8. Koeweit Koeweit (1)
 9. Libanon Libanon (1)
 10. Mauritanië Mauritanië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaboud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaboud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaboud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaboud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaboud enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaboud. Dit komt doordat de achternaam Aaboud vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aaboud stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaboud.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaboud, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaboud, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaboud met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aiboud
 4. Aabid
 5. Abboudi
 6. Abood
 7. Aboudi
 8. Abud
 9. Aubaud
 10. About
 11. Aabed
 12. Abouda
 13. Abbud
 14. Abaoud
 15. Aibout
 16. Aabida
 17. Aabidi
 18. Abad
 19. Abaid
 20. Abbad
 21. Abbot
 22. Abbott
 23. Abd
 24. Abdou
 25. Abdouh
 26. Abdu
 27. Abed
 28. Abeid
 29. Abid
 30. Abot
 31. Abott
 32. Abouat
 33. Aboudou
 34. Abut
 35. Aubut
 36. Avout
 37. Apud
 38. Aabbott
 39. Aabedi
 40. Abaut