Achternaam AbhidMeer weten over de achternaam Abhid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abhid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abhid leven.

De Abhid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abhid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abhid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abhid

Bekijk kaart van de achternaam Abhid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abhid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abhid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abhid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abhid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abhid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abhid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abhid in de wereld

 1. India India (7)
 2. Indonesië Indonesië (5)
 3. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abhid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abhid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abhid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abhid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abhid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abhid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abhid.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abhid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abhid, zoals we kunnen zien.

 1. Abaid
 2. Abeid
 3. Abid
 4. Abuid
 5. Aabid
 6. Abad
 7. Abaida
 8. Abbad
 9. Abd
 10. Abdi
 11. Abed
 12. Abeidi
 13. Abida
 14. Abide
 15. Abidi
 16. Abood
 17. Aboud
 18. Abud
 19. Apid
 20. Apaid
 21. Abeide
 22. Abyad
 23. Abeidy
 24. Abeed
 25. Abdii
 26. Aboaid
 27. Abbud
 28. Abudd
 29. Abeit
 30. Abdiu
 31. Abied
 32. Abuide
 33. Abait
 34. Abit
 35. Abaad
 36. Abdie
 37. Aabida
 38. Aabidi
 39. Aaboud
 40. Abada