Achternaam AbbudMeer weten over de achternaam Abbud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbud leven.

De Abbud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbud

Bekijk kaart van de achternaam Abbud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbud in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (817)
 2. Mexico Mexico (229)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (149)
 4. Ecuador Ecuador (76)
 5. Argentinië Argentinië (41)
 6. Canada Canada (28)
 7. Rusland Rusland (14)
 8. Oekraïne Oekraïne (12)
 9. Zweden Zweden (10)
 10. Thailand Thailand (4)
 11. Libië Libië (4)
 12. Soedan Soedan (4)
 13. Venezuela Venezuela (3)
 14. Wit-Rusland Wit-Rusland (3)
 15. Australië Australië (2)
 16. Bulgarije Bulgarije (2)
 17. Israël Israël (2)
 18. Libanon Libanon (2)
 19. Maleisië Maleisië (2)
 20. Chili Chili (1)
 21. Spanje Spanje (1)
 22. Engeland Engeland (1)
 23. Guatemala Guatemala (1)
 24. India India (1)
 25. Iran Iran (1)
 26. Italië Italië (1)
 27. Kenia Kenia (1)
 28. Nigeria Nigeria (1)
 29. Nicaragua Nicaragua (1)
 30. Noorwegen Noorwegen (1)
 31. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbud enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbud veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbud, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbud, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbud, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbud met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbad
 2. Abboud
 3. Aboud
 4. Abud
 5. Aabid
 6. Aaboud
 7. Abad
 8. Abaid
 9. Abbadi
 10. Abbot
 11. Abboudi
 12. Abd
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abeid
 16. Abid
 17. Abood
 18. Aboudi
 19. Abut
 20. Aubaud
 21. Aubut
 22. About
 23. Abbado
 24. Apud
 25. Aabed
 26. Abaut
 27. Abhid
 28. Abyad
 29. Abouda
 30. Abeed
 31. Aiboud
 32. Abuda
 33. Abudd
 34. Abaoud
 35. Abudi
 36. Abuid
 37. Abied
 38. Abbat
 39. Abbade
 40. Abaad