Achternaam AbiedMeer weten over de achternaam Abied is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abied in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abied leven.

De Abied achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abied, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abied zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abied

Bekijk kaart van de achternaam Abied

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abied ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abied draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abied die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abied vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abied zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abied onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abied in de wereld

 1. Egypte Egypte (641)
 2. Marokko Marokko (341)
 3. Mauritanië Mauritanië (72)
 4. België België (54)
 5. Indonesië Indonesië (25)
 6. Zweden Zweden (15)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 8. Soedan Soedan (9)
 9. Polen Polen (6)
 10. Algerije Algerije (5)
 11. Koeweit Koeweit (4)
 12. Libië Libië (4)
 13. Pakistan Pakistan (4)
 14. Engeland Engeland (3)
 15. Canada Canada (2)
 16. Frankrijk Frankrijk (2)
 17. India India (2)
 18. Tanzania Tanzania (2)
 19. Venezuela Venezuela (1)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 21. Australië Australië (1)
 22. Botswana Botswana (1)
 23. Ethiopië Ethiopië (1)
 24. Jordanië Jordanië (1)
 25. Kenia Kenia (1)
 26. Mauritius Mauritius (1)
 27. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 28. Tunesië Tunesië (1)
 29. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abied hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abied in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abied de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abied een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abied enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abied. Dit komt doordat de achternaam Abied vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abied stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abied.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abied veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abied, zoals we kunnen zien.

 1. Abed
 2. Abid
 3. Abeed
 4. Aabid
 5. Abad
 6. Abaid
 7. Abbad
 8. Abd
 9. Abedi
 10. Abeid
 11. Abet
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abieta
 16. Abito
 17. Abood
 18. Aboud
 19. Abud
 20. Apid
 21. Aabed
 22. Abdey
 23. Abhid
 24. Abyad
 25. Abiaad
 26. Abbud
 27. Abudd
 28. Abde
 29. Abuid
 30. Abit
 31. Abaad
 32. Abbet
 33. Abdee
 34. Abdie
 35. Abdeh
 36. Aabida
 37. Aabidi
 38. Aaboud
 39. Aafedt
 40. Abada