Achternaam AbdeeMeer weten over de achternaam Abdee is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdee in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdee leven.

De Abdee achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdee, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdee zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdee

Bekijk kaart van de achternaam Abdee

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdee ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdee draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdee die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdee vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdee zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdee onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdee in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (251)
 2. Canada Canada (13)
 3. Engeland Engeland (13)
 4. Pakistan Pakistan (4)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 6. Iran Iran (2)
 7. Algerije Algerije (1)
 8. Kazachstan Kazachstan (1)
 9. Marokko Marokko (1)
 10. Maleisië Maleisië (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdee hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdee in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdee de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdee een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdee enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdee. Dit komt doordat de achternaam Abdee vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdee hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdee maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdee, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdee, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdee met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdie
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abadie
 7. Abate
 8. Abd
 9. Abdi
 10. Abdo
 11. Abdoo
 12. Abdou
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abdy
 16. Abed
 17. Abet
 18. Abete
 19. Abide
 20. Abda
 21. Abeed
 22. Abdii
 23. Abudeye
 24. Avdei
 25. Abdiu
 26. Abied
 27. Abudei
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abadi
 32. Abadia
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abat
 37. Abata
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad