Achternaam AbdooMeer weten over de achternaam Abdoo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoo leven.

De Abdoo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoo

Bekijk kaart van de achternaam Abdoo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoo in de wereld

 1. Egypte Egypte (4611)
 2. Marokko Marokko (579)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (434)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (411)
 5. Algerije Algerije (288)
 6. Australië Australië (52)
 7. Qatar Qatar (42)
 8. Libië Libië (25)
 9. Canada Canada (12)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (11)
 11. Soedan Soedan (9)
 12. Engeland Engeland (9)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 14. Brazilië Brazilië (6)
 15. Niger Niger (6)
 16. Somalië Somalië (4)
 17. Rusland Rusland (4)
 18. Syrië Syrië (2)
 19. Frankrijk Frankrijk (2)
 20. India India (2)
 21. Pakistan Pakistan (2)
 22. Bahrein Bahrein (1)
 23. Djibouti Djibouti (1)
 24. Ethiopië Ethiopië (1)
 25. Finland Finland (1)
 26. Israël Israël (1)
 27. Irak Irak (1)
 28. Iran Iran (1)
 29. Italië Italië (1)
 30. Jordanië Jordanië (1)
 31. Libanon Libanon (1)
 32. Macau Macau (1)
 33. Oman Oman (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdoo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoo. Dit komt doordat de achternaam Abdoo vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdoo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoo.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdoo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdoo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdoo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdo
 2. Abdou
 3. Abdow
 4. Abadio
 5. Abato
 6. Abbot
 7. Abd
 8. Abdi
 9. Abdouh
 10. Abdu
 11. Abdy
 12. Abito
 13. Abood
 14. Abot
 15. Abda
 16. Abdey
 17. Abtoy
 18. Abdii
 19. Aboot
 20. Abde
 21. Avdo
 22. Abdiu
 23. Abdão
 24. Abdee
 25. Abdie
 26. Abdeh
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abade
 30. Abadi
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abaito
 36. Abat
 37. Abata
 38. Abate
 39. Abati
 40. Abbad