Achternaam AbdehMeer weten over de achternaam Abdeh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeh leven.

De Abdeh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeh

Bekijk kaart van de achternaam Abdeh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeh in de wereld

 1. Iran Iran (318)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 3. Engeland Engeland (9)
 4. Syrië Syrië (7)
 5. Zweden Zweden (6)
 6. Canada Canada (5)
 7. Brazilië Brazilië (4)
 8. Noorwegen Noorwegen (4)
 9. Roemenië Roemenië (4)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Duitsland Duitsland (2)
 12. Israël Israël (2)
 13. Kameroen Kameroen (1)
 14. Spanje Spanje (1)
 15. Koeweit Koeweit (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Mauritanië Mauritanië (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)
 19. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdeh enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeh. Dit komt doordat de achternaam Abdeh vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeh.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abade
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdo
 8. Abdoo
 9. Abdou
 10. Abdouh
 11. Abdow
 12. Abdu
 13. Abdy
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abeed
 19. Abdii
 20. Abu deh
 21. Avdei
 22. Abdiu
 23. Abied
 24. Abudei
 25. Abbet
 26. Abdie
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abadio
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad