Achternaam AbbetMeer weten over de achternaam Abbet is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbet in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbet leven.

De Abbet achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbet, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbet zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbet

Bekijk kaart van de achternaam Abbet

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbet ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbet draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbet die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbet vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbet zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbet onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbet in de wereld

 1. Zwitserland Zwitserland (449)
 2. Argentinië Argentinië (90)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (46)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (43)
 5. Maleisië Maleisië (9)
 6. Engeland Engeland (5)
 7. Republiek Congo Republiek Congo (5)
 8. India India (3)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 13. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbet hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbet in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbet de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbet een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbet enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbet. Dit komt doordat de achternaam Abbet vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbet stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbet.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbet hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbet maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbet, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbet, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbet met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbett
 2. Abbot
 3. Abet
 4. Abbat
 5. Abat
 6. Abbad
 7. Abbate
 8. Abbati
 9. Abbitt
 10. Abbott
 11. Abed
 12. Abeeta
 13. Abete
 14. Abeti
 15. Abieta
 16. Abot
 17. Abott
 18. Abt
 19. Abut
 20. Aubut
 21. Avet
 22. About
 23. Aabed
 24. Abaut
 25. Abdey
 26. Abeed
 27. Aboot
 28. Abbud
 29. Abde
 30. Abeit
 31. Abied
 32. Abait
 33. Abit
 34. Aupet
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abdee
 38. Abdeh
 39. Aabid
 40. Aafedt