Achternaam AbbittMeer weten over de achternaam Abbitt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbitt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbitt leven.

De Abbitt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbitt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbitt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbitt

Bekijk kaart van de achternaam Abbitt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbitt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbitt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbitt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbitt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbitt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbitt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbitt in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (886)
 2. Engeland Engeland (101)
 3. Canada Canada (1)
 4. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 5. Rusland Rusland (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbitt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbitt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbitt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbitt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbitt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbitt.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbitt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbitt, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbitt, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbitt, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbitt met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbett
 2. Abbott
 3. Abbatt
 4. Abaito
 5. Abbate
 6. Abbati
 7. Abbiate
 8. Abbiati
 9. Abbot
 10. Abeita
 11. Abito
 12. Abott
 13. Ahbiti
 14. Aabbott
 15. Aboita
 16. Aubiat
 17. Aboott
 18. Abeit
 19. Abbat
 20. Abait
 21. Abit
 22. Abutt
 23. Abbet
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abaitua
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abati
 34. Abato
 35. Abbad
 36. Abbadi
 37. Abbatoy
 38. Abboud
 39. Abdi
 40. Abeeta