Achternaam AabbottMeer weten over de achternaam Aabbott is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aabbott in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aabbott leven.

De Aabbott achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aabbott, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aabbott zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aabbott

Bekijk kaart van de achternaam Aabbott

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aabbott ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aabbott draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aabbott die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aabbott vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aabbott zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aabbott onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aabbott in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 2. Chili Chili (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aabbott hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aabbott in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aabbott de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aabbott een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aabbott, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aabbott, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aabbott met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbott
 2. Abbett
 3. Abbitt
 4. Abbot
 5. Abott
 6. Aboott
 7. Abbatt
 8. Aaboud
 9. Abbate
 10. Abbati
 11. Abboud
 12. Abot
 13. About
 14. Aabbada
 15. Aboot
 16. Abbat
 17. Aibout
 18. Abutt
 19. Abbet
 20. Aabid
 21. Aabida
 22. Aabidi
 23. Aafedt
 24. Abaito
 25. Abat
 26. Abata
 27. Abate
 28. Abati
 29. Abato
 30. Abbad
 31. Abbadi
 32. Abbatoy
 33. Abbiate
 34. Abbiati
 35. Abboudi
 36. Abdo
 37. Abdoo
 38. Abdou
 39. Abdouh
 40. Abdow