Achternaam AbbiateMeer weten over de achternaam Abbiate is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbiate in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbiate leven.

De Abbiate achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbiate, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbiate zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbiate

Bekijk kaart van de achternaam Abbiate

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbiate ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbiate draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbiate die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbiate vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbiate zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbiate onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbiate in de wereld

 1. Italië Italië (135)
 2. Argentinië Argentinië (36)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 4. Brazilië Brazilië (22)
 5. Frankrijk Frankrijk (16)
 6. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbiate hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbiate in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbiate de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbiate een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbiate veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbiate, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbiate, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbiate, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbiate met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbate
 2. Abbiati
 3. Abate
 4. Abbati
 5. Abbitt
 6. Abiati
 7. Aubiat
 8. Abbat
 9. Abbade
 10. Abbatt
 11. Abade
 12. Abaito
 13. Abat
 14. Abata
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbadie
 20. Abbatoy
 21. Abbett
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abeita
 25. Abete
 26. Abide
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abouat
 30. Ahbiti
 31. Apate
 32. Abowath
 33. Abbado
 34. Abatte
 35. Abeide
 36. Abayat
 37. Aabade
 38. Aboita
 39. Abiaad
 40. Abu ata