Achternaam AbbattMeer weten over de achternaam Abbatt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbatt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbatt leven.

De Abbatt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbatt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbatt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbatt

Bekijk kaart van de achternaam Abbatt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbatt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbatt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbatt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbatt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbatt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbatt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbatt in de wereld

 1. Engeland Engeland (94)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 3. Wales Wales (8)
 4. Canada Canada (6)
 5. Mauritanië Mauritanië (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Schotland Schotland (1)
 10. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbatt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbatt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbatt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbatt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbatt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbatt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbatt.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbatt hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbatt maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abbate
 2. Abbati
 3. Abbett
 4. Abbitt
 5. Abbott
 6. Abbat
 7. Abat
 8. Abata
 9. Abate
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbad
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbiate
 16. Abbiati
 17. Abbot
 18. Abiati
 19. Abott
 20. Abbado
 21. Aabbott
 22. Abaut
 23. Abatte
 24. Aboott
 25. Abait
 26. Abbade
 27. Abutt
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abade
 32. Abadi
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abaito
 36. Abbadie
 37. Abboud
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet