Achternaam AafedtMeer weten over de achternaam Aafedt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aafedt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aafedt leven.

De Aafedt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aafedt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aafedt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aafedt

Bekijk kaart van de achternaam Aafedt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aafedt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aafedt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aafedt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aafedt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aafedt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aafedt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aafedt in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (205)
 2. Noorwegen Noorwegen (8)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aafedt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aafedt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aafedt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aafedt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aafedt. Dit komt doordat de achternaam Aafedt vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aafedt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aafedt, zoals we kunnen zien.

 1. Aabed
 2. Aabedi
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abbett
 7. Abed
 8. Abedi
 9. Abet
 10. Avet
 11. Afeto
 12. Aft
 13. Abeed
 14. Aabade
 15. Ahfat
 16. Abeit
 17. Abied
 18. Aupet
 19. Afat
 20. Apedo
 21. Abbet
 22. Aaboud
 23. Abad
 24. Abada
 25. Abade
 26. Abadi
 27. Abady
 28. Abaid
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abate
 32. Abbad
 33. Abbadi
 34. Abbitt
 35. Abbot
 36. Abbott
 37. Abd
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdu