Achternaam AabedMeer weten over de achternaam Aabed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aabed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aabed leven.

De Aabed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aabed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aabed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aabed

Bekijk kaart van de achternaam Aabed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aabed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aabed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aabed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aabed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aabed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aabed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aabed in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (994)
 2. Egypte Egypte (824)
 3. Iran Iran (219)
 4. Bahrein Bahrein (73)
 5. India India (43)
 6. Mauritanië Mauritanië (13)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (10)
 9. Canada Canada (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Rusland Rusland (6)
 12. Jordanië Jordanië (5)
 13. Algerije Algerije (4)
 14. Israël Israël (4)
 15. Syrië Syrië (4)
 16. Oman Oman (3)
 17. Engeland Engeland (2)
 18. Tunesië Tunesië (1)
 19. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 20. Afghanistan Afghanistan (1)
 21. Brazilië Brazilië (1)
 22. Ethiopië Ethiopië (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Koeweit Koeweit (1)
 25. Libanon Libanon (1)
 26. Marokko Marokko (1)
 27. Maleisië Maleisië (1)
 28. Pakistan Pakistan (1)
 29. Roemenië Roemenië (1)
 30. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aabed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aabed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aabed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aabed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aabed stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aabed.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aabed hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aabed maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aabed veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aabed, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aabed, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aabed, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aabed met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aabid
 2. Abed
 3. Aabedi
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Aaboud
 7. Aafedt
 8. Abad
 9. Abbad
 10. Abd
 11. Abedi
 12. Abeid
 13. Abet
 14. Abid
 15. Abud
 16. Abeed
 17. Aabade
 18. Abbud
 19. Abied
 20. Abbet
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abady
 25. Abaid
 26. Abat
 27. Abate
 28. Abbadi
 29. Abbett
 30. Abbot
 31. Abboud
 32. Abdi
 33. Abdo
 34. Abdu
 35. Abdy
 36. Abeidi
 37. Abete
 38. Abeti
 39. Abida
 40. Abide