Achternaam AbitoMeer weten over de achternaam Abito is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abito in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abito leven.

De Abito achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abito, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abito zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abito

Bekijk kaart van de achternaam Abito

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abito ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abito draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abito die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abito vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abito zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abito onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abito in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (1400)
 2. Filipijnen Filipijnen (227)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (99)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (89)
 5. Benin Benin (67)
 6. Nigeria Nigeria (53)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (51)
 8. Indonesië Indonesië (25)
 9. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (6)
 10. Tanzania Tanzania (4)
 11. Engeland Engeland (3)
 12. Italië Italië (3)
 13. Frankrijk Frankrijk (2)
 14. Argentinië Argentinië (2)
 15. Brazilië Brazilië (2)
 16. Canada Canada (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Ghana Ghana (1)
 19. Kenia Kenia (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Noorwegen Noorwegen (1)
 22. Zweden Zweden (1)
 23. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abito hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abito in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abito de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abito een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abito. Dit komt doordat de achternaam Abito vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abito hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abito maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abito veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abito, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abito, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abito, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abito met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaito
 2. Abato
 3. Avito
 4. Abit
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abate
 8. Abati
 9. Abbitt
 10. Abdo
 11. Abdoo
 12. Abeita
 13. Abet
 14. Abete
 15. Abeti
 16. Abiati
 17. Abid
 18. Abida
 19. Abide
 20. Abidi
 21. Abieta
 22. Abitia
 23. Abot
 24. Abott
 25. Abt
 26. Abut
 27. Abuta
 28. Ahbiti
 29. Avity
 30. Avit
 31. Abtoy
 32. Afeto
 33. Aboita
 34. Afitou
 35. Avitto
 36. Avitu
 37. Abeit
 38. Abied
 39. Abait
 40. Abta