Achternaam AbautMeer weten over de achternaam Abaut is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaut in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaut leven.

De Abaut achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaut, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaut zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaut

Bekijk kaart van de achternaam Abaut

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaut ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaut draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaut die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaut vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaut zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaut onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaut in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (53)
 2. Frankrijk Frankrijk (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaut hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaut in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaut de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaut een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaut. Dit komt doordat de achternaam Abaut vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaut stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaut.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abaut hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaut maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaut veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaut, zoals we kunnen zien.

 1. Abat
 2. Abut
 3. About
 4. Abait
 5. Abad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaid
 11. Abaito
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbot
 17. Abdu
 18. Abet
 19. Abot
 20. Abott
 21. Abouat
 22. Aboud
 23. Abt
 24. Abud
 25. Abuta
 26. Apat
 27. Aubaud
 28. Aubut
 29. Avout
 30. Afauto
 31. Aput
 32. Abatte
 33. Abayat
 34. Aboot
 35. Abbud
 36. Abaoud
 37. Abeit
 38. Abouti
 39. Abbat
 40. Aibout