Achternaam AbayatMeer weten over de achternaam Abayat is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abayat in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abayat leven.

De Abayat achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abayat, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abayat zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abayat

Bekijk kaart van de achternaam Abayat

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abayat ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abayat draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abayat die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abayat vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abayat zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abayat onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abayat in de wereld

 1. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1211)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (160)
 3. Jordanië Jordanië (100)
 4. Iran Iran (30)
 5. Koeweit Koeweit (4)
 6. Bahrein Bahrein (1)
 7. Kameroen Kameroen (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Senegal Senegal (1)
 10. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abayat hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abayat in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abayat de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abayat een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abayat. Dit komt doordat de achternaam Abayat vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abayat stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abayat.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abayat veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abayat, zoals we kunnen zien.

 1. Abada
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abouat
 5. Abaut
 6. Abyad
 7. Abiayad
 8. Abbat
 9. Abait
 10. Abaad
 11. Abad
 12. Abade
 13. Abadi
 14. Abadia
 15. Abadie
 16. Abadio
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abaida
 20. Abaito
 21. Abate
 22. Abati
 23. Abato
 24. Abbad
 25. Abbate
 26. Abbati
 27. Abbett
 28. Abbiate
 29. Abbiati
 30. Abbitt
 31. Abbot
 32. Abbott
 33. Abdy
 34. Abet
 35. Abeyta
 36. Abiati
 37. Abida
 38. Abot
 39. Abott
 40. Abt