Achternaam AbbiatiMeer weten over de achternaam Abbiati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbiati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbiati leven.

De Abbiati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbiati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbiati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbiati

Bekijk kaart van de achternaam Abbiati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbiati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbiati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbiati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbiati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbiati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbiati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbiati in de wereld

 1. Italië Italië (3033)
 2. Brazilië Brazilië (131)
 3. Argentinië Argentinië (114)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (107)
 5. Frankrijk Frankrijk (48)
 6. Zwitserland Zwitserland (18)
 7. Uruguay Uruguay (15)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (11)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. België België (3)
 11. Canada Canada (1)
 12. Chili Chili (1)
 13. China China (1)
 14. Duitsland Duitsland (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Egypte Egypte (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Griekenland Griekenland (1)
 19. Monaco Monaco (1)
 20. Mexico Mexico (1)
 21. Peru Peru (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbiati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbiati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbiati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbiati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbiati enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbiati stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbiati.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbiati, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbiati, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbiati met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbati
 2. Abbiate
 3. Abiati
 4. Abati
 5. Abbadi
 6. Abbate
 7. Abbitt
 8. Ahbiti
 9. Aubiat
 10. Abbat
 11. Abbatt
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abaito
 15. Abat
 16. Abata
 17. Abate
 18. Abato
 19. Abbad
 20. Abbadie
 21. Abbatoy
 22. Abbett
 23. Abbot
 24. Abbott
 25. Abboudi
 26. Abeidi
 27. Abeita
 28. Abeti
 29. Abidi
 30. Abieta
 31. Abitia
 32. Abito
 33. Abouat
 34. Abtahi
 35. Avati
 36. Abeitia
 37. Abowath
 38. Abbado
 39. Abayat
 40. Abdii