Achternaam AbaoudMeer weten over de achternaam Abaoud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaoud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaoud leven.

De Abaoud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaoud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaoud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaoud

Bekijk kaart van de achternaam Abaoud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaoud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaoud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaoud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaoud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaoud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaoud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaoud in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 2. Marokko Marokko (9)
 3. België België (2)
 4. Algerije Algerije (1)
 5. Irak Irak (1)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaoud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaoud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaoud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaoud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaoud. Dit komt doordat de achternaam Abaoud vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaoud veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaoud, zoals we kunnen zien.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aaboud
 4. Abad
 5. Abaid
 6. Abboudi
 7. Abdaoui
 8. Abdou
 9. Abdouh
 10. Abood
 11. Aboudi
 12. Abud
 13. Aubaud
 14. About
 15. Abaut
 16. Abouda
 17. Aiboud
 18. Abbud
 19. Abaad
 20. Aabid
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abadia
 25. Abadie
 26. Abadio
 27. Abady
 28. Abaida
 29. Abaito
 30. Abaitua
 31. Abat
 32. Abata
 33. Abate
 34. Abati
 35. Abato
 36. Abattouy
 37. Abbad
 38. Abbot
 39. Abbott
 40. Abd