Achternaam AbeytuaMeer weten over de achternaam Abeytua is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeytua in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeytua leven.

De Abeytua achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeytua, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeytua zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeytua

Bekijk kaart van de achternaam Abeytua

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeytua ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeytua draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeytua die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeytua vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeytua zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeytua onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeytua in de wereld

 1. Spanje Spanje (52)
 2. Argentinië Argentinië (7)
 3. Mexico Mexico (5)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeytua hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeytua in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeytua de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeytua een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeytua enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeytua hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeytua maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abeitua
 2. Abeyta
 3. Abeytia
 4. Abaitua
 5. Abeeta
 6. Abeita
 7. Abeitia
 8. Abata
 9. Abet
 10. Abete
 11. Abeti
 12. Abieta
 13. Abitia
 14. Abuta
 15. Apeta
 16. Aveta
 17. Avitua
 18. Aboita
 19. Abeit
 20. Abta
 21. Aboyte
 22. Abouta
 23. Avetta
 24. Abada
 25. Abadia
 26. Abaida
 27. Abaito
 28. Abat
 29. Abate
 30. Abati
 31. Abato
 32. Abattouy
 33. Abbate
 34. Abbati
 35. Abbatoy
 36. Abbett
 37. Abbitt
 38. Abbot
 39. Abbott
 40. Abboud