Achternaam AbeidouMeer weten over de achternaam Abeidou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeidou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeidou leven.

De Abeidou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeidou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeidou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeidou

Bekijk kaart van de achternaam Abeidou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeidou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeidou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeidou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeidou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeidou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeidou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeidou in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (998)
 2. Niger Niger (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeidou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeidou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeidou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeidou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeidou stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeidou.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeidou veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeidou, zoals we kunnen zien.

 1. Abeddou
 2. Abdou
 3. Abeid
 4. Abeidi
 5. Aboudou
 6. Abeide
 7. Abeidy
 8. Abbedou
 9. Abaid
 10. Abaida
 11. Abaito
 12. Abdo
 13. Abdoo
 14. Abdouh
 15. Abdow
 16. Abdu
 17. Abed
 18. Abedi
 19. Abeita
 20. Abeitua
 21. Abid
 22. Abida
 23. Abide
 24. Abidi
 25. Abito
 26. Abeitia
 27. Abbado
 28. Abhid
 29. Abidoye
 30. Abeed
 31. Afitou
 32. Abeit
 33. Abuid
 34. Abdiu
 35. Abuide
 36. Abaidia
 37. Apedo
 38. Aabid
 39. Aabida
 40. Aabidi