Achternaam AbbedouMeer weten over de achternaam Abbedou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbedou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbedou leven.

De Abbedou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbedou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbedou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbedou

Bekijk kaart van de achternaam Abbedou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbedou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbedou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbedou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbedou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbedou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbedou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbedou in de wereld

 1. Algerije Algerije (822)
 2. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbedou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbedou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbedou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbedou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbedou. Dit komt doordat de achternaam Abbedou vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbedou stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbedou.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbedou veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbedou, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbedou, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbedou, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbedou met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdou
 2. Aboudou
 3. Abbado
 4. Abeidou
 5. Abeddou
 6. Abbad
 7. Abbadi
 8. Abbadie
 9. Abbatoy
 10. Abbett
 11. Abbot
 12. Abboud
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdu
 18. Abed
 19. Abedi
 20. Aabed
 21. Aabedi
 22. Abeed
 23. Abbud
 24. Abdiu
 25. Abied
 26. Abbade
 27. Apedo
 28. Abbet
 29. Aabid
 30. Aabida
 31. Aabidi
 32. Aaboud
 33. Aafedt
 34. Abad
 35. Abada
 36. Abade
 37. Abadi
 38. Abadia
 39. Abadie
 40. Abadio