Achternaam AbaranaMeer weten over de achternaam Abarana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarana leven.

De Abarana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarana

Bekijk kaart van de achternaam Abarana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarana in de wereld

 1. Iran Iran (20)
 2. India India (11)
 3. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarana. Dit komt doordat de achternaam Abarana vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abarana hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarana maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarana veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarana, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abarana, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abarana, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abarana met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaran
 2. Abarna
 3. Abarino
 4. Abarno
 5. Aberanga
 6. Aberna
 7. Abran
 8. Avarna
 9. Abrans
 10. Abruna
 11. Abarin
 12. Aparna
 13. Abbarno
 14. Aberin
 15. Aberman
 16. Abermann
 17. Aborin
 18. Aborn
 19. Abraham
 20. Abrahan
 21. Abrain
 22. Abram
 23. Abrami
 24. Abramo
 25. Abrams
 26. Abrante
 27. Abren
 28. Abrens
 29. Abriani
 30. Abriano
 31. Abron
 32. Aprano
 33. Averna
 34. Abraam
 35. Abraan
 36. Abrahm
 37. Abarham
 38. Abranov
 39. Averanga
 40. Abrin