Achternaam AbermannMeer weten over de achternaam Abermann is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abermann in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abermann leven.

De Abermann achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abermann, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abermann zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abermann

Bekijk kaart van de achternaam Abermann

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abermann ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abermann draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abermann die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abermann vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abermann zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abermann onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abermann in de wereld

 1. Oostenrijk Oostenrijk (28)
 2. Estland Estland (15)
 3. Canada Canada (8)
 4. Hongarije Hongarije (8)
 5. Duitsland Duitsland (5)
 6. Nederland Nederland (5)
 7. Brazilië Brazilië (3)
 8. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abermann hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abermann in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abermann de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abermann een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abermann veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abermann, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abermann, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abermann, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abermann met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aberman
 2. Abaran
 3. Aberanga
 4. Aberin
 5. Aberna
 6. Abrain
 7. Abran
 8. Abriani
 9. Abriano
 10. Abraan
 11. Abarana
 12. Aperyan
 13. Abrans
 14. Abern
 15. Abernati
 16. Abarhoun
 17. Abarino
 18. Abarna
 19. Abarno
 20. Abernathy
 21. Aborin
 22. Aborn
 23. Abrahan
 24. Abram
 25. Abrami
 26. Abramian
 27. Abramo
 28. Abrams
 29. Abramson
 30. Abramyan
 31. Abrante
 32. Abren
 33. Abrens
 34. Abrham
 35. Abriam
 36. Abrihan
 37. Abrioni
 38. Abron
 39. Aprano
 40. Auberni