Achternaam AbernatiMeer weten over de achternaam Abernati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abernati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abernati leven.

De Abernati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abernati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abernati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abernati

Bekijk kaart van de achternaam Abernati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abernati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abernati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abernati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abernati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abernati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abernati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abernati in de wereld

 1. Rusland Rusland (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abernati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abernati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abernati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abernati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abernati enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Aberna
 2. Abernathy
 3. Abernot
 4. Abarna
 5. Aberman
 6. Abermann
 7. Abernathey
 8. Abernethy
 9. Abrami
 10. Abriani
 11. Auberni
 12. Averna
 13. Abern
 14. Abaran
 15. Abarno
 16. Aberanga
 17. Aberin
 18. Aborn
 19. Abrahim
 20. Abrain
 21. Abram
 22. Abramo
 23. Abrams
 24. Abran
 25. Abrante
 26. Abrham
 27. Abriam
 28. Abriano
 29. Abrioni
 30. Affronti
 31. Affrunti
 32. Aubernon
 33. Avarna
 34. Avern
 35. Abraam
 36. Abraan
 37. Abarana
 38. Abrahm
 39. Abarham
 40. Aperyan