Achternaam AbernatheyMeer weten over de achternaam Abernathey is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abernathey in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abernathey leven.

De Abernathey achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abernathey, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abernathey zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abernathey

Bekijk kaart van de achternaam Abernathey

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abernathey ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abernathey draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abernathey die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abernathey vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abernathey zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abernathey onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abernathey in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (345)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abernathey hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abernathey in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abernathey de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abernathey een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abernathey hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abernathey maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abernathy
 2. Abernethy
 3. Abernati
 4. Aberna
 5. Abernot
 6. Abarna
 7. Aberanga
 8. Aberman
 9. Abermann
 10. Abraham
 11. Abrahan
 12. Abrahim
 13. Abrahms
 14. Abramsky
 15. Abranches
 16. Abranchez
 17. Abrante
 18. Abrantes
 19. Averance
 20. Averna
 21. Abrahm
 22. Aberahama
 23. Abern
 24. Abramek
 25. Aburahma
 26. Averame
 27. Abaran
 28. Abarno
 29. Aberin
 30. Aborn
 31. Abrahams
 32. Abrahamsen
 33. Abrahante
 34. Abrahantes
 35. Abrain
 36. Abram
 37. Abramczyk
 38. Abrami
 39. Abramian
 40. Abramo