Achternaam AberahamaMeer weten over de achternaam Aberahama is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aberahama in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aberahama leven.

De Aberahama achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aberahama, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aberahama zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aberahama

Bekijk kaart van de achternaam Aberahama

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aberahama ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aberahama draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aberahama die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aberahama vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aberahama zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aberahama onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aberahama in de wereld

 1. Cook Eilanden Cook Eilanden (9)
 2. Australië Australië (2)
 3. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aberahama hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aberahama in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aberahama de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aberahama een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aberahama veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aberahama, zoals we kunnen zien.

 1. Abraham
 2. Abrahams
 3. Aburahma
 4. Abrahami
 5. Aberanga
 6. Abrahamian
 7. Abrahamyan
 8. Abrahan
 9. Abrahim
 10. Abrahms
 11. Abrham
 12. Avraham
 13. Abraam
 14. Abrahamse
 15. Abrahm
 16. Abarham
 17. Avrahami
 18. Abu rahma
 19. Abreham
 20. Abriham
 21. Avrahamy
 22. Aberman
 23. Abermann
 24. Aberna
 25. Abrahamsen
 26. Abrahamson
 27. Abrahante
 28. Abram
 29. Abrami
 30. Abramo
 31. Abramova
 32. Abrams
 33. Abriam
 34. Abrihan
 35. Aprahamian
 36. Avraam
 37. Abraan
 38. Abarana
 39. Averanga
 40. Abu aram