Achternaam AbernotMeer weten over de achternaam Abernot is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abernot in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abernot leven.

De Abernot achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abernot, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abernot zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abernot

Bekijk kaart van de achternaam Abernot

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abernot ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abernot draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abernot die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abernot vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abernot zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abernot onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abernot in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (152)
 2. Canada Canada (49)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abernot hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abernot in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abernot de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abernot een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abernot. Dit komt doordat de achternaam Abernot vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abernot veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abernot, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abernot, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abernot, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abernot met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abarno
 2. Aberna
 3. Aubernon
 4. Abern
 5. Abernati
 6. Abarino
 7. Abarna
 8. Abbarno
 9. Aberanga
 10. Aberin
 11. Aberman
 12. Abernathy
 13. Abernethy
 14. Aborn
 15. Abrom
 16. Abron
 17. Auberni
 18. Averion
 19. Avern
 20. Averna
 21. Abranov
 22. Abaran
 23. Abarhoun
 24. Abermann
 25. Abernathey
 26. Aborin
 27. Abrain
 28. Abram
 29. Abrami
 30. Abramo
 31. Abramov
 32. Abrams
 33. Abran
 34. Abrante
 35. Abren
 36. Abrens
 37. Abrham
 38. Abriam
 39. Abriano
 40. Abrines