Achternaam AbarinMeer weten over de achternaam Abarin is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarin in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarin leven.

De Abarin achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarin, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarin zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarin

Bekijk kaart van de achternaam Abarin

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarin ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarin draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarin die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarin vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarin zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarin onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarin in de wereld

 1. Rusland Rusland (167)
 2. Filipijnen Filipijnen (33)
 3. Iran Iran (22)
 4. Spanje Spanje (9)
 5. India India (5)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (4)
 7. Kazachstan Kazachstan (4)
 8. Nigeria Nigeria (2)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Maleisië Maleisië (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarin hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarin in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarin de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarin een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarin enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarin veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarin, zoals we kunnen zien.

 1. Abaran
 2. Abarino
 3. Aberin
 4. Aborin
 5. Abrin
 6. Abarna
 7. Abarno
 8. Aborn
 9. Abrain
 10. Abran
 11. Abren
 12. Abron
 13. Afrin
 14. Averin
 15. Abarana
 16. Avarino
 17. Aprin
 18. Abern
 19. Afarian
 20. Abramin
 21. Abarhoun
 22. Abbarno
 23. Aberman
 24. Aberna
 25. Abrahan
 26. Abrahim
 27. Abram
 28. Abrami
 29. Abramian
 30. Abrens
 31. Abriam
 32. Abriani
 33. Abriano
 34. Abrihan
 35. Abrines
 36. Abrioni
 37. Abrom
 38. Afrim
 39. Auburn
 40. Avarna