Achternaam AbbamonteMeer weten over de achternaam Abbamonte is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbamonte in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbamonte leven.

De Abbamonte achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbamonte, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbamonte zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbamonte

Bekijk kaart van de achternaam Abbamonte

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbamonte ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbamonte draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbamonte die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbamonte vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbamonte zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbamonte onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbamonte in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (308)
 2. Brazilië Brazilië (108)
 3. Italië Italië (97)
 4. Frankrijk Frankrijk (38)
 5. Argentinië Argentinië (14)
 6. Venezuela Venezuela (12)
 7. Zwitserland Zwitserland (11)
 8. Canada Canada (3)
 9. Duitsland Duitsland (2)
 10. Andorra Andorra (1)
 11. België België (1)
 12. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 13. Spanje Spanje (1)
 14. Myanmar Myanmar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbamonte hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbamonte in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbamonte de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbamonte een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbamonte stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbamonte.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbamonte hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbamonte maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbamonte veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbamonte, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbamonte, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbamonte, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbamonte met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbamondi
 2. Abbenante
 3. Abbinante
 4. Abbinanti
 5. Abenante
 6. Abinon
 7. Abiñon
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abenandi
 12. Abinin
 13. Abouinan
 14. Afman
 15. Afonin
 16. Aveman
 17. Avemann
 18. Avenant
 19. Avenenti
 20. Avenon
 21. Aviñon
 22. Avinent
 23. Afnan
 24. Avvenenti
 25. Aubameyang
 26. Abenan
 27. Abu mandil
 28. Abu namous
 29. Avinon
 30. Abounaim
 31. Apiñaniz
 32. Abunimeh
 33. Abou mansare
 34. Apinyan
 35. Avanyan
 36. Auvinen
 37. Apinaniz
 38. Avenancio
 39. Abu muhammad