Achternaam AbbinanteMeer weten over de achternaam Abbinante is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbinante in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbinante leven.

De Abbinante achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbinante, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbinante zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbinante

Bekijk kaart van de achternaam Abbinante

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbinante ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbinante draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbinante die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbinante vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbinante zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbinante onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbinante in de wereld

 1. Italië Italië (923)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (277)
 3. Canada Canada (70)
 4. Frankrijk Frankrijk (46)
 5. Venezuela Venezuela (46)
 6. België België (13)
 7. Engeland Engeland (10)
 8. Duitsland Duitsland (3)
 9. Argentinië Argentinië (2)
 10. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbinante hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbinante in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbinante de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbinante een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbinante. Dit komt doordat de achternaam Abbinante vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbinante stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbinante.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbinante veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbinante, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbinante, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbinante, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbinante met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbenante
 2. Abbinanti
 3. Abenante
 4. Avinante
 5. Abbamonte
 6. Abenandi
 7. Abinin
 8. Abinon
 9. Abouinan
 10. Avenant
 11. Avinent
 12. Abenan
 13. Apinaniz
 14. Avvenente
 15. Abnanay
 16. Abounaim
 17. Avenenti
 18. Afnan
 19. Avvenenti
 20. Abbamondi
 21. Apinyan
 22. Auvinen
 23. Avinon
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Apiñaniz
 27. Aveman
 28. Avemann
 29. Avenancio
 30. Avenon
 31. Abiñon
 32. Abunimeh
 33. Abu mandil
 34. Abu namous
 35. Avanyan
 36. Aviñon
 37. Aubameyang
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad