Achternaam AbininMeer weten over de achternaam Abinin is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinin in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinin leven.

De Abinin achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinin, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinin zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinin

Bekijk kaart van de achternaam Abinin

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinin ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinin draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinin die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinin vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinin zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinin onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinin in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (17)
 2. Rusland Rusland (12)
 3. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinin hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinin in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinin de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinin een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abinin enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abinin, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abinin, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abinin met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abinon
 2. Afonin
 3. Abenan
 4. Avinon
 5. Abouinan
 6. Avenon
 7. Avinent
 8. Afnan
 9. Abiñon
 10. Apinyan
 11. Auvinen
 12. Abbinante
 13. Abbinanti
 14. Abenandi
 15. Abenante
 16. Abounaim
 17. Afman
 18. Aveman
 19. Avenant
 20. Aviñon
 21. Abunimeh
 22. Avanyan
 23. Apinaniz
 24. Avinante
 25. Abnanay
 26. Abbenante
 27. Apiñaniz
 28. Avemann
 29. Avenenti
 30. Abbamonte
 31. Avenancio
 32. Avvenenti
 33. Abbamondi
 34. Abu mandil
 35. Avvenente
 36. Aubameyang
 37. Abu namous
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad