Achternaam AbenanteMeer weten over de achternaam Abenante is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenante in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenante leven.

De Abenante achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenante, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenante zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenante

Bekijk kaart van de achternaam Abenante

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenante ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenante draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenante die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenante vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenante zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenante onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenante in de wereld

 1. Italië Italië (472)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (213)
 3. Brazilië Brazilië (156)
 4. Venezuela Venezuela (37)
 5. Canada Canada (24)
 6. Uruguay Uruguay (17)
 7. Spanje Spanje (12)
 8. Frankrijk Frankrijk (12)
 9. Argentinië Argentinië (6)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Bolivia Bolivia (1)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Chili Chili (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenante hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenante in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenante de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenante een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abenante enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenante. Dit komt doordat de achternaam Abenante vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abenante hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenante maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abenante veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abenante, zoals we kunnen zien.

 1. Abbenante
 2. Abbinante
 3. Abenandi
 4. Avenant
 5. Abenan
 6. Avinante
 7. Abbinanti
 8. Avenenti
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abbamonte
 12. Abinin
 13. Abinon
 14. Aveman
 15. Avemann
 16. Avenancio
 17. Avenon
 18. Avinent
 19. Afnan
 20. Avvenenti
 21. Apinaniz
 22. Abouinan
 23. Abounaim
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Abunimeh
 27. Apinyan
 28. Avanyan
 29. Avinon
 30. Apiñaniz
 31. Abiñon
 32. Aubameyang
 33. Abbamondi
 34. Abu mandil
 35. Abu namous
 36. Auvinen
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad