Achternaam Abdulazeez



Meer weten over de achternaam Abdulazeez is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulazeez in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulazeez leven.

De Abdulazeez achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulazeez, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulazeez zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulazeez

Bekijk kaart van de achternaam Abdulazeez

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulazeez ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulazeez draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulazeez die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulazeez vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulazeez zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulazeez onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulazeez in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (51728)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (716)
 3. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 4. Engeland Engeland (75)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (52)
 6. India India (38)
 7. Irak Irak (37)
 8. Qatar Qatar (37)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 10. Zweden Zweden (15)
 11. Maleisië Maleisië (14)
 12. Canada Canada (12)
 13. Thailand Thailand (5)
 14. Egypte Egypte (4)
 15. Pakistan Pakistan (4)
 16. Syrië Syrië (2)
 17. China China (2)
 18. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 19. Noorwegen Noorwegen (2)
 20. Oman Oman (2)
 21. Polen Polen (2)
 22. Singapore Singapore (1)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 24. Benin Benin (1)
 25. Brazilië Brazilië (1)
 26. Duitsland Duitsland (1)
 27. Ethiopië Ethiopië (1)
 28. Ghana Ghana (1)
 29. Ierland Ierland (1)
 30. IJsland IJsland (1)
 31. Libanon Libanon (1)
 32. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulazeez hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulazeez in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulazeez de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulazeez een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulazeez. Dit komt doordat de achternaam Abdulazeez vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdulazeez stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulazeez.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdulazeez, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdulazeez, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdulazeez met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-azeez
 2. Abdul azeez
 3. Abdulaziz
 4. Abdelazeem
 5. Abdelaziz
 6. Abdul-aziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul aziz
 10. Abdulmateen
 11. Abdulaev
 12. Abdulaeva
 13. Abd-elaziz
 14. Abdalahe
 15. Abdelkazem
 16. Abdoulaye
 17. Abdul-hameed
 18. Abdul-kareem
 19. Abdula
 20. Abdulah
 21. Abdulahad
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdularuf
 25. Abdulatif
 26. Abdullayev
 27. Abdullayeva
 28. Abdulle
 29. Abdul-raheem
 30. Abdullaev
 31. Abdullaeva
 32. Abdulloev
 33. Abdulloeva
 34. Abdelatef
 35. Abdulsayed
 36. Abdellaziz
 37. Abdelaaziz
 38. Abdelazize
 39. Abd elaziz
 40. Abdul hakeem