Achternaam AbdalaheMeer weten over de achternaam Abdalahe is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalahe in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalahe leven.

De Abdalahe achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalahe, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalahe zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalahe

Bekijk kaart van de achternaam Abdalahe

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalahe ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalahe draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalahe die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalahe vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalahe zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalahe onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalahe in de wereld

 1. Spanje Spanje (55)
 2. Algerije Algerije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalahe hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalahe in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalahe de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalahe een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdalahe enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abdalahi
 2. Abdalah
 3. Abdala
 4. Abdallah
 5. Abdallahi
 6. Abdelah
 7. Abdulah
 8. Abdulahi
 9. Abdalaah
 10. Abdalat
 11. Abdelahi
 12. Abdulahu
 13. Abadalalh
 14. Abd-allah
 15. Abdali
 16. Abdalla
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdillah
 23. Abdillahi
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdollahi
 27. Abdoulaye
 28. Abdula
 29. Abdulahad
 30. Abdulai
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdulle
 35. Abdollah
 36. Abdoulahi
 37. Abdaly
 38. Abdelatef
 39. Abdelati
 40. Abduallah