Achternaam AbdelatiMeer weten over de achternaam Abdelati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelati leven.

De Abdelati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelati

Bekijk kaart van de achternaam Abdelati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelati in de wereld

 1. Soedan Soedan (4200)
 2. Marokko Marokko (477)
 3. Egypte Egypte (244)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 5. Qatar Qatar (19)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 7. Canada Canada (12)
 8. Tunesië Tunesië (6)
 9. Frankrijk Frankrijk (5)
 10. Zweden Zweden (5)
 11. Engeland Engeland (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Algerije Algerije (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Jordanië Jordanië (1)
 19. Koeweit Koeweit (1)
 20. Libië Libië (1)
 21. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelati. Dit komt doordat de achternaam Abdelati vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelati veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelati, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelati, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelati, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelati met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdellati
 4. Abdelaati
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelaziz
 11. Abdelhadi
 12. Abdellahi
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdelnabi
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulatif
 19. Abdelatef
 20. Abdelhai
 21. Abdelgani
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelbaki
 25. Abdeladim
 26. Abdelazis
 27. Abdelaali
 28. Abdellali
 29. Abdalat
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdali
 39. Abdallahi
 40. Abdel