Achternaam AbdellaliMeer weten over de achternaam Abdellali is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdellali in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdellali leven.

De Abdellali achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdellali, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdellali zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdellali

Bekijk kaart van de achternaam Abdellali

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdellali ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdellali draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdellali die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdellali vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdellali zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdellali onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdellali in de wereld

 1. Algerije Algerije (2178)
 2. Frankrijk Frankrijk (39)
 3. Canada Canada (8)
 4. Zwitserland Zwitserland (2)
 5. Duitsland Duitsland (1)
 6. Ierland Ierland (1)
 7. Marokko Marokko (1)
 8. Mauritanië Mauritanië (1)
 9. Roemenië Roemenië (1)
 10. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdellali hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdellali in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdellali de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdellali een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdellali enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdellali. Dit komt doordat de achternaam Abdellali vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdelali
 2. Abdellahi
 3. Abdellati
 4. Abdelaali
 5. Abdellawi
 6. Abdallahi
 7. Abdelaal
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhalim
 10. Abdella
 11. Abdellah
 12. Abdellaoui
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdellouli
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdelnabi
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdullahi
 22. Abdelati
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdellaziz
 26. Abdelgani
 27. Abdelbaki
 28. Abdelaati
 29. Abdul-ali
 30. Abdelahi
 31. Abdelloui
 32. Abdelbari
 33. Abdalahi
 34. Abdali
 35. Abdalla
 36. Abdallah
 37. Abdallaoui
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelatif