Achternaam AbdeljalilMeer weten over de achternaam Abdeljalil is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdeljalil in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdeljalil leven.

De Abdeljalil achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdeljalil, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdeljalil zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdeljalil

Bekijk kaart van de achternaam Abdeljalil

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdeljalil ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdeljalil draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdeljalil die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdeljalil vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdeljalil zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdeljalil onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdeljalil in de wereld

 1. Marokko Marokko (3306)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (477)
 3. Frankrijk Frankrijk (127)
 4. Egypte Egypte (122)
 5. Algerije Algerije (119)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (56)
 7. Soedan Soedan (36)
 8. Spanje Spanje (12)
 9. Filipijnen Filipijnen (9)
 10. Qatar Qatar (9)
 11. Argentinië Argentinië (8)
 12. Tunesië Tunesië (7)
 13. Canada Canada (3)
 14. Libanon Libanon (3)
 15. Rusland Rusland (3)
 16. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 17. Engeland Engeland (2)
 18. Italië Italië (2)
 19. Mauritanië Mauritanië (2)
 20. Oekraïne Oekraïne (1)
 21. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 22. België België (1)
 23. Duitsland Duitsland (1)
 24. Indonesië Indonesië (1)
 25. Jordanië Jordanië (1)
 26. Zweden Zweden (1)
 27. Senegal Senegal (1)
 28. Thailand Thailand (1)
 29. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdeljalil hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdeljalil in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdeljalil de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdeljalil een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdeljalil enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdeljalil stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdeljalil.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdeljalil veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdeljalil, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdeljalil, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdeljalil, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdeljalil met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdeldjalil
 2. Abdeljalal
 3. Abdelali
 4. Abdelhalim
 5. Abdelmalik
 6. Abdul-jalil
 7. Abdeljalak
 8. Abdul jalil
 9. Abdelaali
 10. Abdellali
 11. Abdelaal
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhafid
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhamid
 18. Abdeljaber
 19. Abdeljawad
 20. Abdelkamel
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelnabi
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdulkhalil
 34. Abdulmalik
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdelmayid
 39. Abdelhai
 40. Abdellaziz